Et portræt af vores CEO & Founder, Eva Thomsen

Med base i dejlige nordsjælland tæt på København har Eva startet Rebella.dk.

Eva (45) er født og opvokset på Færøerne. Hun flyttede til Danmark som 19 årig og tog sin drømme uddannelse Lægeeksamineret kosmetolog.

Men med små børn var det svært at forene lange arbejdsdage og weekendarbejde, så hun fandt sig et kontor job.

Indtil for et par år siden arbejdede hun i finanssektoren og sagde sit job op, da børnene nu var blevet større og tiden var kommet til at lade drømme blive til virkelighed.

Tid er vigtig og jeg er meget praktisk og elsker ting der kan hjælpe mig med at løse en opgaver på en mere effektiv måde, så bliver der mere tid til sjov og hygge.

Det kommer til udtryk bl.a i mine 3-i-1 neglelak som samler 3 funktioner der sparer mig tid og har hjulpet mig med at stoppe med at bide negle. Jeg har altid ønsket mig mit eget mærke indenfor kosmetik og hele processen omkring design og indhold er noget jeg har været meget nysgerrig omkring altid. Når jeg tidligere har købt et produkt har det altid skulle gennemtestes og ingrediens listen nøje studeret. At kunne være en del af et produkts udvikling fra start til slut samt selv at kunne prissætte det er den største drøm som er gået i opfyldelse.

Jeg håber alle vil kunne se, føle, og mærke at der er lagt en masse kræfter og kærlighed i hvert eneste af dem og hvert enkelt produkt har sin egen helt specielle rejse og vi er først lige begyndt.

Rebella