Forkæl din hud med disse lækre produkter

Foto: Gettyimages

Foråret er på vej, og hvem drømmer ikke om en frisk og blød forårshud?

Vind og vejr påvirker din hud og kan gøre den både tør og irriteret.Derfor er det en god idé at give huden lidt ekstra omsorg og kærlighed her i foråret, hvor temperaturerne og vejret kan være meget svingende.Men hvilke produkter skal man vælge, når man skal forkæle sin hud? Vi har gjort valget lidt lettere.I artiklen herunder har vi nemlig samlet nogle af de lækreste hudplejeprodukter på markedet, så du kan gå foråret i møde med en blød, sund og lækker hud.

Lækre cremer og neglelakker fra Rebella.dk

Rebella er et dansk kosmetikmærke.
Cremen Have a Great Day er rig på E og F vitaminer og indeholder hybenkerneolie og ginseng, som hjælper med at passe på huden hele dagen. Den fungerer også fantastisk som en makeupbase. Pris 235 kr.
Natcremen Good Night er rig på vitaminer B, C, E og F vitaminer og ingredienser som Hyaluronic Acid og argan olie, der sikrer en intensiv plejen af huden, mens du sover. Pris 235 kr.
For Your Eyes Only er rig på vitamin B, C og E vitaminer og indeholder ginseng og kamilleolie, der nænsomt plejer det sarte område omkring øjnene og hjælper med at reducere den hævelse, mange oplever om morgenen. Pris 185 kr.

Deres foundation har en fantastisk dækkeevne og indeholder plejende ingredienser såsom Hyaluronic Acid og hybenkerneolie. Pris 215 kr.
Forkæl også dine negle med deres unikke 3-i-1 neglelak med neglefil og neglebåndsskubber, der findes i 10 lækre farver. Pris115 kr.