Om os

Rebella er et dansk kosmetikbrand grundlagt i 2018 med ambitionen om at skabe kosmetik og skønhedspleje af høj kvalitet og funktionelt design.

Alle vores hudpleje produkter er lavet af ikke-allergiske råmaterialer og har gennemgået grundig dermatologisk kontrol for at minimere alle typer af hudreaktioner. Alle ingredienser er produceret indenfor EU. Det er højeste prioritet for os at alle produkter er sikre at benytte og opfylder ISO standarder 22716:2007 samt ISO 9001:2008. Alle produkter er registreret under EU kosmetik forordning/portal.

Vi er inspireret af dem, der altid er på farten, vores designs og indhold samler flere funktioner, som gør dem praktiske, tids- og pladsbesparende.

Vi tænker ud af boksen i forsøg på at gøre tingene lidt anderledes, mere praktisk og med lidt humør. Hudpleje behøver ikke at være tidskrævende, kedeligt eller kompliceret.

Navnet Rebella kan have mange betydninger : Re = Konge på italiensk. Bella = Smuk. Kongesmuk !

Samtidigt indgår Rebel i navnet og vi kan lide at udfordre det etablerede marked for skønhedspleje med nye brugsfunktioner til fornuftige priser.

Vores leverandører i Spanien, Italien, Tyskland m.fl. er nøje udvalgt, fordi vi elsker deres energi med at hjælpe os i gang med denne fantastiske rejse med vores nye brand Rebella.

Be a beautiful rebel !!

Kærlige hilsner,

Eva – Lægeeksamineret kosmetolog

Citat fra Miljø og Fødevareministeriet :

” Der findes ikke nogen officiel, myndighedsgodkendt økologimærkning på kosmetik, ligesom der gør på fødevarer, hverken i Danmark eller EU-regi. Der findes mange private ordninger. Eksempelvis giver det ikke mening at kalde vand økologisk. En del af de ingredienser, der hyppigt anvendes i kosmetik, er enten fremstillet syntetisk eller af mineralsk oprindelse og kan derfor ikke dyrkes økologisk.”

Note: Selv om vi har produkter, som er både økologiske, miljøvenlige og veganske, går vi ikke efter mærkninger via private ordninger, da det koster en del. Vi vil ikke gøre produkterne dyrere på bagrund af en mærkning, som i mange tilfælde kun er skabt for at skabe omtale og mersalg på et ikke oplyst grundlag. Vi tager vores kunder meget seriøst og vil gerne være en rebel her, da vi ikke synes, det er rimeligt at pålægge vores kunder den ekstra omkostning.