, , ,

Læbestift MATTE Fuchsia

kr. 100.00

Læbestift med matt finish, cremet og langtidsholdbar. Med tørt tryk, der ikke tørrer huden.
Indeholder aktive ingredienser som Jojoba Oil. Indeholder solcreme.

Ikke på lager

AKTIVE INGREDIENSER:

VOLULIP: er en blanding af ingredienser for at øge læbens volume. Den indeholder et ekstrakt af vegetabilsk oprindelse, Portulaca Pilosa, som sammen med peptidet PALMITOYL TRIPEPTIDE-38 opnår en stimulerende aktivitet.
Parallelt stimulerer de også syntesen af molekyler i den dermale matrix (collagen og fibronektin), der favoriserer den dermoepidermale union. Som et resultat opnås en forbedring af den indre og overfladiske tekstur af læberne, forbedrer dens hydrering, tilvejebringer blødhed og opnår en øget volume.

TITANIUMIOXID: Fysisk solfilter. Giver beskyttelse mod UV-stråling for at forhindre aldring af huden. Partikelstørrelsen af dette filter er større end 100 nm i modsætning til andre titandioxider anvendt som et filter og med partikelstørrelse betragtet som NANO (med mindre end 100 nm). Af denne grund er det ikke et “NANO” -produkt og opretholder den samme effektivitet som de med mindre partikelstørrelse.

VITAMINA E, ACETAT: Vi bruger E-vitamin beskyttet i form af acetat, fordi den grundlæggende form af vitamin E, tocopherol, er meget følsom for oxidation og nedbrydes meget nemt. Dette aktiv har som mission at beskytte dermis mod oxidative processer, hovedårsagen til hudens aldring. Således virker vitamin E-acetat som en kraftig antioxidant, der fanger de frie radikaler, der genereres af virkningen af eksterne faktorer. Dette holder huden yngre. Ud over sin anti-age effekt, udøver dette vitamin også en antioxidantvirkning på talgkirtlen fra talgkirtlerne, idet man undgår nedbrydning af de let oxiderbare fede komponenter og dermed reducerer udseendet af mørke pletter i den olieagtige hud.

INGREDIENTS:
CETEARYL ETHYLHEXANOATE, SILICA, JOJOBA ESTERS, ISOSTEARYL NEOPENTANOATE, MICA, OZOKERITE, POLYETHYLENE, COPERNICIA CERIFERA CERA, ETHYLHEXYL, METHOXYCINNAMATE, DIMETHICONE, TITANIUM DIOXIDE, SORBITAN OLEATE, GLYCERYL CAPRYLATE, TALC, LAUROYL LYSINE, LECITHIN, TOCOPHERYLACETATE, SORBITAN ISOSTEARATE, PORTULACA PILOSA EXTRACT, SUCROSE COCOATE, PALMITOYL TRIPEPTIDE-38, PARFUM, D-LIMONADE, LINALOOL, CITRAL (+/- CI 77019, CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 77499, CI 15850:2, CI 15985, CI 75470, CI 12085, CI 15850:1, CI 15880:1, CI 77510, CI 45410:2, CI 73360)